Mogelijk gemaakt door: Holy one

Parcoursafsluiting

hieronder enige toelichting omtrent het afsluiten van het parcours en de wegen er naar toe voor wat betreft de wielerronde Om De Gele Trui te Duizel.

 

De Gemeentelijke Vergunning is verleend tot algehele afsluiting van het parcours vanaf het tijdstip van 10.00 uur ’s-morgens,
waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met eventuele hulpdiensten in geval van calamiteiten.

De organisatie zou het zeer op prijs stellen als deze afsluitingstijd door een ieder ook netjes gerespecteerd wordt:
– Denk aan de risico’s voor de vele vrijwilligers (meer dan 100 in getal), mensen van het geluid, reclame, jurywagen en finishstraat, die
zich allen reeds vóór 10.00 uur op het parcours bevinden, die risico’s worden anders veel en veel te groot.
– Een aantal bijna ongelukjes moeten we niet willen laten ontaarden in een zogenaamde ”als het kalf verdronken is”-situatie.
– Ook voor de veiligheid van de automobilist zelf: er bevinden zich op en rond het parcours allerlei mensen, voertuigen en materialen die daar normaliter niet aanwezig zijn.

 

Omleidingsroutes worden duidelijk aangegeven.
Komende vanuit de richting Vessem/Hoogeloon wordt u op de Hoef in Duizel keurig omgeleid via de Knegselsedijk en de Steenovens om aldus via De Stuiver in Eersel uw reis regulier te kunnen vervolgen.
Komende vanuit de richting Eersel wordt u bij de rotonde op de Molenweg in Eersel keurig omgeleid via de Wolverstraat en Hapertseweg (provinciale weg) om ter hoogte van De Donksbergen de rechter afslag te nemen om vervolgens middels linksaf slaan op De Donk uw weg richting Hoogeloon/Vessem/Casteren te kunnen vervolgen.

 

De organisatie verzoekt dan ook vriendelijk:
• Aan de Duizelnaren om hun boodschappen vóór 10.00 uur ‘s-morgens in huis te hebben gehaald en de auto alsdan veilig op de inrit of in de garage te hebben gestald.
• Aan de omwonende Kempenaren om vanaf 10.00 uur ’s-morgens van de hiervoor gemelde omleidingsroutes gebruik te maken.

 

Mocht u desalniettemin hiermee toch een onoverkomelijk probleem hebben dan kunt u altijd nog op de vrijdagavond, voor de maandag van de  ronde,  tussen 19.00 en 20.00 telefonisch contact op nemen met Coördinator Parcoursafsluiting Stijn Boerboom, tel. 06-19108158 OF mail naar ‘wsomdegeletruiduizel@live.nl’